Auto dijagnostika

Tehnička radionica za rješavanje problema vašeg automobila

Dobili ste poruku o pogrešci na upravljačkoj ploči svog automobila ili sumnjate da vaše vozilo ne radi ispravno?

Onda ste dobrodošli u našu servisnu radionicu u kojoj imamo potrebnu opreme za mjerenje i rješavanje problema automobila, gdje su vam naši posebno obučeni tehničari sustava spremni pomoći.

Kod nas dobivate temeljito, kompetentno i profesionalno rješenje problema u osobnim i lakim dostavnim vozilima, te na taj način izbjegavate frustracije u nepoznavanju uzroka problema.

U mnogim slučajevima greška u vašem automobilu nalazi se na potpuno drugom mjestu nego što se prvo pretpostavljalo, a budući da su noviji automobili danas poput računala, nije uvijek jednostavno otkriti stvarnu grešku.

Otklanjamo vaše sumnje – olakšavamo vam da ostavite svoj automobil u našoj radionici i preuzmete ga nakon što otkrijemo i otklonimo kvar.

Želite li rezervirati vrijeme za rješavanje problema s vašim automobilom? Kontaktirajte nas telefonom ili na e-mail adresu. Također ste dobrodošli da nas kontaktirate izravno na telefon 052 223 852 ako želite neobvezan razgovor o greški koju primjećujete u svom automobilu.

Ako greška u vašem automobilu zahtijeva ispravak, prvo ćemo vam se obratiti radi dogovora.

Naš glavni fokus su vrhunska kvaliteta i usluga, a naš najvažniji zadatak je pružiti vam najbolje iskustvo dok odlazite iz našeg servis nakon rješavanja problema i mogućeg popravka.

Zato vam se uvijek obraćamo ako tijekom rješavanja problema u vašem automobilu otkrijemo da su potrebni popravci. Na taj ćete način uvijek biti sigurni da ćete dobiti potpunu transparentnost te da ćete stoga izbjeći nepredviđene i frustrirajuće račune.

Osim toga, nakon servisa vašeg vozila u našem auto servisu zatražite jamstvo za svoj automobil novijeg datuma.

Kontaktirajte nas i recite nam o greški koju primjećujete na vašem automobilu te u vezi s problemom kojeg želite riješiti.

Pregled prije tehničkog pregleda

U auto servisu Autohrvatska Pula nudimo vam i uslugu pregleda vašeg vozila prije njegova obveznog tehničkog pregleda, a u svrhu provjere mogućih poteškoća u njegovu radu te otklanjanja istih, kako bi vaše vozilo prošlo tehnički pregled.

Naš pregled vašeg vozila omogućit će vam da na vrijeme otkrijete probleme koji bi mogli dovesti do toga da vaše vozilo ne prođe tehnički pregled, što bi bio nepotreban izvor frustracija. Nakon što ustanovimo treba li vaše vozilo popravke, odmah ćemo vas obavijestiti o potrebnim radnjama i njihovoj cijeni. Mi nudimo ove popravke po povoljnim cijenama i uz jamstvo kvalitete.

Obratite nam se s povjerenjem, osigurajte vašem vozilu uspješan tehnički pregled.

Tražite pravo mjesto za svoj automobil?


+385 (091) 222 3851

+385 (0)52 223 852

+385 (0)98 381 074

servis@ah-pula.eu

logo-ahp-transparent

Mi smo servis Autohrvatska Pula, osiguravamo najveću kvalitetu u svemu što radimo.

Tradicija i povjerenje

43. Istarske dvizije 6, Pula
servis@ah-pula.eu
+385 (0)91 222 3851
+385 (0)52 223 852
+385 (0)98 381 074

© Copyright 2021 Autohrvatska Pula