Opće odredbe i definicije

Sadržaj web stranice Autohrvatska Pula vlasništvo je Autohrvatska Pula d.o.o. te se, ukoliko to nije drugačije navedeno, ne smije kopirati, objavljivati, distribuirati i sl. bez izričitog pristanka vlasnika stranica.

Sadržaji objavljeni na web stranici imaju informativni karakter, nastojimo objaviti točne informacije ali ne dajemo nikakva jamstva u pogledu njihove preciznosti i potpunosti.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz njena korištenja te prihvaća koristiti sadržaj web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Vlasnik web stranice isključuje svaku odgovornost za izravnu i neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa i korištenja sadržaja stranica, bilo kakvih pogrešaka u njihovom sadržaju ili nedostupnosti zbog tehničkih razloga.

Ovi uvjeti zaštite osobnih podataka odnose se isključivo na ovu web stranicu. Ova web stranica može sadržavati i informacije trećih osoba te poveznice na web stranice trećih strana. Vlasnik web stranice ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo kojih drugih karakteristika takvih informacija i poveznica, te ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje stranica na koje poveznica usmjerava korisnika. Web stranice trećih strana imaju svoje neovisne uvjete zaštite osobnih podataka te je obveza korisnika upoznati se s njima prilikom posjete tim web stranicama.

Zaštita, prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Opći uvjeti zaštite osobnih podataka temelje se na odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679 (General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) te korisnicima ovih web stranica pružaju informacije o načinu prikupljanja, korištenja, zaštite, ispravaka i brisanja njihovih osobnih informacija.

Pojam ‘osobni podatak’ podrazumijeva svaki podatak temeljem kojeg se korisnik može identificirati: ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, telefonski broj, IP adresa i sl. podaci.

Za pristup sadržajima ove web stranice nije potrebna registracija korisnika, korisnik se ne treba prijavljivati za pristup sadržajima niti može komentirati sadržaje te se stoga ova web stranica može koristiti bez otkrivanja identiteta korisnika.

Obzirom da se na ovoj web stranici ne vrši registracija korisnika niti je dozvoljeno komentiranje, ona ne prikuplja nikakve osobne podatke korisnika već samo anonimne podatke potrebne za sesije posjeta i podatke za kolačiće trećih strana. Ova web stranica ne prodaje niti na bilo koji drugi način prenosi osobne podatke korisnika trećim stranama, niti izravno upotrebljava kolačiće trećih strana.

Vaše anonimne podatke koristimo za autentifikaciju, prikupljanje anonimnih statističkih podataka i poboljšanje usluga koje web stranica pruža.

Kolačići / Cookies na web stranici

Ova web stranica temelji se na WordPress sustavu. Kolačići su mali dijelovi podataka, pohranjeni u tekstu datoteke, koji su pohranjeni na vašem računalu ili drugom uređaju kada se web stranice učitavaju u web pregledniku. Široko se koriste za ‘pamćenje’ vas i vaših postavki, bilo za jednu posjetu (putem ‘kolačića sesije’ koji bilježi korisnika samo kao anonimni identifikacijski broj, a privremeno pohranjena sesija u potpunosti se briše kad korisnik napusti web stranicu i zatvori web preglednik te nigdje nije zapisana) ili za višestruke ponovljene posjete (koristeći ‘trajni kolačić’). Posjetiteljima osiguravaju dosljedno i učinkovito iskustvo i obavljaju obvezne funkcije poput omogućavanja korisnicima da se registriraju i ostanu prijavljeni. Kolačiće može postaviti web stranica koju posjećujete (poznato kao ‘kolačići prvih strana’) ili treće strane, poput onih koji na web lokaciji poslužuju sadržaj ili pružaju usluge oglašavanja ili analitike (‘kolačići trećih strana’).

Ova web stranica koristi samo kolačiće prvih strana:

Kolačić Trajanje Svrha
wordpress_test_cookie Razdoblje aktivnosti Testirajte da li preglednik prihvaća kolačiće.

Ova web stranica ne koristi kolačiće trećih strana, no može u budućnosti aktivirati dodatke koji ih koriste, o čemu će korisnici biti pravovremeno obaviješteni na ovoj stranici.

Brisanje i podešavanje kolačića

Korisnik web stranice može kontrolirati i/ili izbrisati kolačiće na svom osobnom računalu a postavke većine web preglednika omogućavaju i blokiranje kolačića. Ako korisnik blokira kolačiće, neki dijelovi ovih web stranica možda neće funkcionirati u cijelosti ili neće funkcionirati uopće ili određene usluge i funkcije neće biti dostupne. Više informacija o kolačićima potražite na aboutcookies.org.

Prihvaćanje kolačića na web stranici

Kad korisnik dođe na ove web stranice prikazuje mu se obavijest o kolačićima putem koje korisnik prihvaća uvjete korištenja stranice.

Izmjene pravila privatnosti

Autohrvatska Pula zadržava pravo izmjene pravila privatnosti bez prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakve moguće posljedice proizašle iz takvih izmjena. Korisnici su dužni prilikom svakog korištenja web stranica provjeriti važeća pravila.

Tražite pravo mjesto za svoj automobil?


+385 (091) 222 3851

+385 (0)52 223 852

+385 (0)98 381 074

servis@ah-pula.eu

logo-ahp-transparent

Mi smo servis Autohrvatska Pula, osiguravamo najveću kvalitetu u svemu što radimo.

Tradicija i povjerenje

43. Istarske dvizije 6, Pula
servis@ah-pula.eu
+385 (0)91 222 3851
+385 (0)52 223 852
+385 (0)98 381 074

© Copyright 2021 Autohrvatska Pula